https://www.veermanclassics.nl/new-classics/rolls-royce-phantom
035 - 622 62 42 |
 
Arnage

Rolls-Royce Phantom

Onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw Phantom door Veerman Classics
Afspraak maken

Rolls-Royce Phantom

De Rolls-Royce Phantom was de eerste Rolls-Royce die onder de vleugels van BMW werd ontwikkeld en gelanceerd in 2003.

De Phantom 2003 heeft een krachtbron van 6750 cc V12 met 453 pk. De motor is gekoppeld aan een automatische 6-versnellingsbak. In Geneve werd in 2005 een versie met verlengde wielbasis gepresenteerd. Deze is nog 250 mm langer dan het originele model. De nieuwe versie kreeg een aantal updates ingebouwd. Hij heeft een power reserve-meter die aangeeft hoeveel motorkracht ter beschikking is. De achterportieren scharnieren naar achteren toe en worden beveiligd met een elektronisch slot. In de achterportieren zit ook een paraplu ingebouwd. De Spirit of Ecstasy boven op het al even kenmerkende radiatorrooster is elektrisch intrekbaar tegen diefstal. De Rols-Royce logo's op de wieldoppen kunnen onafhankelijk draaien zodat ze steeds rechtop blijven.

  Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie  

Onderhoud en Reparatie van de Rolls-Royce Phantom

Uw luxe auto in goede handen

 

Veerman Classics kan uw Rolls-Royce Phantom volgens fabriekspecificaties service geven. Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben bij de dealer en officiële opleidingen gevolgd te hebben, kan ik nu nagenoeg dezelfde service voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Na grondig research kan ik bijvoorbeeld de bandenspanning systemen (TPM) reparen zonder de computer te hoeven vervangen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, en geeft hetzelfde resultaat.

Veerman Classics beschikt over uitleesapparatuur voor deze auto's waardoor wij in staat zijn uw auto goed te repareren. Wij kunnen de volgende werkzaamheden aan de Rolls-Royce voor u uitvoeren:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schade herstel
  • Carcleaning en car care
  • Aanpassingen