https://www.veermanclassics.nl/new-classics/arnage
035 - 622 62 42 |
 
Arnage

Bentley Arnage

Met ruim 8 jaar ervaring kunnen wij stellen dat wij het merk Bentley goed kennen.
Afspraak maken

Arnage

De Bentley Arnage is gebasseerd op de Rolls-Royce Silver Seraph. Een limousine uit de topklasse. De naam van de auto komt van  een lastige bochtencombinatie op het circuit van Le Mans waar Bentley furore maakte.

De auto is in 1998 geproduceerd en was de vervanger van de Brooklands-Mulsanne-serie. Op het oog lijkt de auto kleiner dan zijn voorganger, in werkelijkheid is hij toch stukken groter.

Eind 2004 heeft de auto een facelift ondergaan, de meest opvallendste verandering waren de koplampen, hierdoorlijkt de auto meer op de Continental GT. De motor van de huidige generatie van de Arnage, is een gemoderniseerde versie van de uit jaren 50 stammende Rolls-Royce 6.75 liter V8. De Arnage R en Arnage RL bezitten 457 pk, de snellere Arnage T levert 507 pk.

  Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie  

Onderhoud en Reparatie van de Bentley Arnage

Uw luxe auto in goede handen

 

Veerman Classics kan uw Bentley Arnage  volgens fabriekspecificaties service geven. Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben bij de dealer en de officiële Bentley opleidingen gevolgd te hebben, kan ik nu nagenoeg dezelfde service voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Na grondig research kan ik bijvoorbeeld de bandenspanning systemen (TPM) reparen zonder de computer te hoeven vervangen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, en geeft hetzelfde resultaat.

Veerman Classics beschikt over uitleesapparatuur voor deze auto's waardoor wij in staat zijn uw auto goed te repareren. Wij kunnen de volgende werkzaamheden aan de Bentley voor u uitvoeren:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schade herstel
  • Carcleaning en car care
  • Aanpassingen