https://www.veermanclassics.nl/new-classics/bentley-gt-en-gtc-speed
035 - 622 62 42 |
 
Bentley GT Onderhoud

Uw Bentley GT goed onderhouden

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij stellen dat wij het merk Bentley goed kennen.
Afspraak maken

Bentley Continental GT

De Bentley Continental GT is een vierpersoons sportwagen hij wordt sinds 2003 geproduceerd door Bentley. De Continental GT volgt deContinental R en T op. De auto werd ontworpen door de Belgische ontwerper Dirk van Braeckel. In de GT zit een 6 liter twin-turbo W12 motor die 560 pk levert. De GT kan een snelheid van 0 tot 100km/h binnen 4.8 seconden en een topsnelheid van 318 kilometer per uur halen.

  Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie  

Bentley Continental GT Speed

De Bentley Continental GT Speed is de krachtigste Bentley ooit geproduceerd. Hij heeft een topsnelheid van meer dan 200 mph (322 km/h). Je kan de GT Speed herkennen aan de donkergekleurde grille die iets meer rechtop staat. Hij heeft bredere uitlaatpijpen en 26-spaaks velgen. De laatst genoemde velgen zijn ook optioneel op een Bentley Continental GT.

Onderhoud en Reparatie van de Bentley Continental GT (Speed)

Uw luxe auto in goede handen

 

Veerman Classics kan uw Bentley Continental GT (Speed) en Bentley Continental GTC (Speed) volgens fabriekspecificaties service geven. Na jarenlang kennis en ervaring opgedaan te hebben bij de dealer en de officiële Bentley opleidingen gevolgd te hebben, kan ik nu nagenoeg dezelfde service voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Na grondig research kan ik bijvoorbeeld de bandenspanning systemen (TPM) reparen zonder de computer te hoeven vervangen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, en geeft hetzelfde resultaat.

Veerman Classics beschikt over uitleesapparatuur voor deze auto's waardoor wij in staat zijn uw auto goed te repareren. Wij kunnen de volgende werkzaamheden aan de Bentley voor u uitvoeren:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schade herstel
  • Carcleaning en car care
  • Aanpassingen

 

  Bentley GT Reparatie