https://www.veermanclassics.nl/de-specialisten
035 - 622 62 42 |
 
Bentley GT Onderhoud

De specialisten van Veerman Classics

Met jarenlange ervaring als Rolls-Royce en Bentley monteurs durven wij ons specialist te noemen.
Afspraak maken

Aart-Jan Veerman

Eigenaar Veerman Classics

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met de restauratie van Oldtimers.  Het is dan ook niet verrassend dat ik in 2000 ben afgestudeerd als 1e monteur met als bijvak zelfstandig ondernemen. Hierna ben ik  gaan werken bij Land Rover waarbij ik het laatste half jaar als plaatsvervangend werkplaats chef werkzaam was. Vanaf 1 januari 2007 ben ik werkzaam geweest bij Hessing en ben ik opgeleid tot een van de 5 officiële Bentley monteurs in Nederland. Na het faillissement van Hessing ben ik tot eind 2013 werkzaam geweest als werkplaats chef bij Bentley Leusden. Hier heb ik mijn technische vaardigheden nog verder kunnen ontwikkelen. Mijn ware passie ligt echter nog steeds bij het restaureren van Oldtimers.  Diverse merken hebben inmiddels de revue gepasseerd. In mijn eigen bedrijf Veerman Classics werk ik dan ook met veel plezier aan uw oldtimer. Tevens heb ik een grote voorliefde voor Amerikaanse auto’s welke zich kenmerkt door het in bezit hebben van een originele Mustang GT Convertible uit 1966.

Bentley GT Reparatie

Harm Kerkhof

Werkplaatschef

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door auto's en met name oldtimers en klassiekers wat ook tevens mijn grote hobby is. In de loop der jaren heb ik veel aan oldtimers gesleuteld en restauratiewerkzaamheden uitgevoerd, aan eigen oldtimers en die van anderen.
Het geeft dan ook een grote voldoening om om aan een oldtimer of klassieke wagen te mogen werken zodat deze niet uit het straatbeeld verdwijnen. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik bij Veerman Classics het mooie vak mag uitoefenen.

Richard Sablerolles

Monteur / Restaurateur

In het verleden ben ik lange tijd werkzaam geweest bij een Audi/Vw garage, en heb hiernaast part time gewerkt als monteur bij een verzamelaar van klassieke auto's. Echter mijn passie is altijd oldtimers geweest.

In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn eigen 2cv6 en spitfire mk4. In de jaren 90 heb ik veel onderhoud uitgevoerd aan een Bentley 8L le mans uit 1932, waar ik ook meeging naar circuits als Silverstone. Diverse auto's heb ik gerestaureerd in eigen beheer.

Nu kan ik mijn passie full-time in praktijk brengen bij Veerman Classics

Richard

Coen Cremers

Monteur / Restaurateur

Gijs Veerman

Hout en Leder Specialist
Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie

Wilske Veerman-Boomsma

Finance/Marketing

Nadat we samen Veerman Classics zijn begonnen in 2013 heb ik de back office op mij genomen. Ik verzorg de boekhouding/administratie en ontwerp al het artwork zoals de website, advertenties en reclame middelen.