https://www.veermanclassics.nl/deel-restauratie/lakwerk
035 - 622 62 42 |
 
Bentley GT Onderhoud

Restauratie van Rolls-Royce en Bentley

De oude kunstwerken van Rolls-Royce en Bentley terugbrengen in volle glorie.
Afspraak maken

Lakwerk

De eerste blikvanger 

De eerste indruk van een auto wordt gezet door het lakwerk. Ook voor de waarde van een auto is het van belang dat deze in goede staat verkeerd. Echter door verschillende factoren heeft het lakwerk op een auto heeft veel te verduren.

Afhankelijk van de staat van de lak hebben wij de volgende mogelijkheden voor u:

- Bij kleine beschadigingen van de lak kunnen wij dit plaatselijk bijwerken.

- Voor het behoud van uw lak en een langdurige glans kunnen wij een lakpantser aanbrengen. Dit is een kleine film die de laklaag afsluit en daarmee voorkomt dat er vuil kan inwerken op de lak. Bijkomend voordeel is dat de auto vrij makkelijk schoon te houden is.

- Indien de lak er door de jaren heen dof uit is gaan zien door de hoeveelheid kleine krasjes is er de optie voor Lakrenovatie. Hierbij gebruiken wij een speciale polijst techniek. De lak gaat er hierdoor weer als nieuw uitzien.

- Als de lak vergaan is dan is de enige optie om de auto geheel opnieuw te spuiten. Het nadeel van het spuiten van een klassieker is dat moderne lak de oude lak niet verdraagt, daardoor moet de auto vaak eerst geheel kaal geschuurd worden. Door het schuren leg je soms oude slecht herstelde schades bloot. Het voordeel is dat u hiermee een hoogwaardig eindresultaat behaalt.

  Bentley GT Reparatie