https://www.veermanclassics.nl/aankoopkeuring
035 - 622 62 42 |
 
Bentley GT Onderhoud

Aankoopkeuring

Veerman Classics begeleid u bij de aankoop van uw Rolls-Rocye of Bentley
Afspraak maken

Aankoopkeuring

Aanschaf van een Classic

Er is niks vervelender om na de aankoop van een Rolls-Royce of Bentley geconfronteerd te worden met grote onverwachte gebreken aan de auto. Veerman Classics begeleid u graag bij de aankoop van uw Rolls-Royce of Bentley door middel van een aankoopkeuring.

Tijdens de aankoopkeuring word de auto uitvoerig nagekeken. Wij kijken dan oa naar de staat van het lak, de carroserie, het interieur en of er bijvoorbeeld grote schades zijn geweest.

Voor zover het kan wordt de electra van de auto nagekeken, de technische staat van wielen en wielophanging, de hydroliek, de motor en de versnellingsbak en aanverwanten. Indien mogelijk wordt er een proefrit met de auto gemaakt. 

Na de keuring krijgt de klant een uitgebreid verslag met alle bevindingen. 

Een aankoopkeuring zorgt voor enige zekerheid van de staat van de auto. Wel moet er vermeld worden dat het gaat om een momentopname en dat er altijd gebreken kunnen zijn die zelfs voor de beste monteur niet zichtbaar kunnen zijn.

De aankoopkeuring kan bij ons plaatsvinden maar het is ook mogelijk om een aankoopkeuring op lokatie te laten doen. Een aankoopkeuring kunt u laten doen vanaf €225.

Bentley GT Reparatie