https://www.veermanclassics.nl/klassiekers
035 - 622 62 42 |
 
Bentley GT Onderhoud

Klassiekers 

Veerman Classics is uw Rolls-Royce en Bentley specialist 
Afspraak maken

Onderhoud Klassiekers

Veerman Classics onderhoud uw Klassiekers

Ieder voertuig vergt onderhoud. Dit geldt zeker voor oldtimers en klassiekers . Veerman Classics neemt graag die zorg van u over.

De ene klassieker wordt op mooie dagen naar buiten gehaald voor een tourrit, en de andere wordt intensief gebruikt bij rally’s of zelfs voor dagelijks gebruik. Uiteraard is de mate van onderhoud afhankelijk van het gebruik. Veerman Classics geeft u graag advies hierover.

Preventief onderhoud aan uw klassieke auto zal leiden tot minder slijtage, hogere betrouwbaarheid, langere levensduur en uiteindelijk tot lagere kosten. Het plegen van preventief onderhoud betekent o.a olie tijdig verversen, doorsmeren, filters inspecteren of vernieuwen, remmen en koelsysteem inspecteren, bandencontroles, olieniveaus controleren, etc.

Een andere service die we bieden, is de APK-keuring. U wilt met uw klassieker de weg op, dus moet hij voldoen aan de wettelijke eisen.

 

  Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie  

Reparatie Klassiekers

Veerman Classics repareert uw klassiekers

Ondanks de hoge kwaliteit die Rolls-Royce en Bentley aanhouden kan het kan alijd gebeuren dat er iets aan uw klassieker kapot gaat. Onze doelstelling is om bij de reparaties aan uw auto de kwaliteitsstandaard van Rolls-Royce en Bentley te waarborgen.

Wij zien het werken aan uw klassieker als een ambacht. Wij staan voor maatwerk en handwerk.

Uiteraard heeft ieder een eigen budget, wij zien het als uitdaging om passend bij uw budget een optimaal resultaat te behalen.

Restauratie klassiekers

Veerman Classics is het adres voor de restauratie van uw klassiekers

Bij menig klassieker heeft de tand der tijd zijn sporen achter gelaten. De een vind dit juist bij de klassieker horen de ander wil zijn klassieker graag in oude glorie herstellen.

Bij Veerman Classics kunt u zowel deelrestauraties laten uitvoeren als een totaal restauratie. In het menu 'restauratie' vind u meer informatie over alle deelrestauraties.

Bij een totaal restauratie gaat de gehele auto tot het laatste schroefje uit elkaar. Vervolgens wordt alles in een zo optimaal mogelijke staat weer geassembleerd. Een totaal restauratie is met recht een project te noemen. De tijdslijnen hiervoor zijn vaak meer dan een jaar. Uiteraard kan een totaal restauratie ook in delen uitgevoerd worden.

  Bentley GT Reparatie
Bentley GT Reparatie  

Schadeherstel klassiekers

Veerman Classics is uw specialist bij schadeherstel van uw klassiekers

Helaas komt het voor dat er schade aan uw klassieker komt door uw eigen toedoen of die van anderen.

Voor al uw blik- en lakschade kunt u terecht bij Veerman Classics. Maar ook voor de zwaardere schades informeert Veerman Classics u graag naar de mogelijkheden.